Landskonferansen i fotografi 2015

Preus museum og Norsk Folkemuseum har overtatt stafettpinnen fra Kulturrådet og arrangerer nå Landskonferansen 22.-24. september.

Landskonferansen arrangeres årlig og samler primært personer i arkiv, bibliotek og museer som jobber med fotografi, men også representanter fra utdannings- og forskningsmiljøer og andre interesserte. I år vil også representanter fra Foam, Finlands Fotografiske Museum og The National Museum of American History være til stede på konferansen.

Konferansen har i de siste årene vært arrangert av Kulturrådet, men nå har Preus museum fått oppdraget. I år er konferansen et samarbeid med Norsk Folkemuseum. Målet er at konferansen skal fungere som både møteplass og som arena for faglig oppdatering, diskusjon og inspirasjon.

Konferansen være i Wilse-jubileets tegn, men fokus vil også være fotografiets utvidede felt og samarbeid på tvers av organisasjoner. På konferansens andre dag trekker perspektivet bakover til det førfotografiske og ser på veien videre. Hvordan kan man kan forene krefter for videre arbeid med fotografiet?

Fullt program og påmelding finnes på Preus museums hjemmesider. Påmeldingsfrist er i morgen, 1. september.

www.preusmuseum.no

Tags from the story
,
Written By
More from Redaksjonen
Sens & Sans #10 på DogA
Mentorprogrammet Sens & Sans har etterhvert fått lang fartstid og gjennomføres nå for...
Read More
0 replies on “Landskonferansen i fotografi 2015”