Personvern

Vi i Forlaget Fotografi AS er opptatt av at informasjon om våre brukere ikke skal lagres unødig og vi deler aldri informasjon om våre brukere med noen annan part. Vi samler inn følgende informasjon fra våre abonnenter og nettbrukere:

Abonnement

Forlaget Fotografi bruker Media Connect som leverandør av abonnementstjenester. Her lagres kun nødvendig informasjon for å kunne registrere betalinger av abonnement og for å sende ut bladet til riktig adresse.

Media Connect har taushetsplikt om personopplysninger som de får tilgang til iht. vår avtale. Denne bestemmelsen gjelder også etter opphør av denne avtalen. Vår leverandør har sikret seg at personer som er autorisert til å behandle personopplysningene har forpliktet seg til å behandle opplysningene fortrolig ved taushetserklæring i ansettelsesavtale.

Ved spørsmål om hvilken informasjon som er registret på deg som abonnement, kontakt fotografi@kundetjeneste.no

Nyhetsbrev

Forlaget Fotografi bruker Constant Contact som leverandør av nyhetsbrev. Her lagres epost-adressen som oppgis ved registrering, samt for- og etternavn om man oppgir dette (ikke obligatorisk). Man kan når som helst slette seg fra denne listen ved å benytte seg av unsubscribe-lenken som finnes i hvert nyhetsbrev som sendes ut av forlaget. Mer om Constant Contacts retningslinjer for personvern kan du finner her: https://www.constantcontact.com/legal/service-provider

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Har du spørsmål rundt vår personvernpolicy så er du velkommen til å sende oss en mail på red@fotografi.no.