Workshop med Massimo Leardini

Bli med inn i Massimo Leardinis univers! På denne workshopen vil vi bo og jobbe utendørs i Nordmarka hvor Massimo vil utfordre deg til å grave dypere i din egen kreativitet gjennom fotografering, diskusjoner og tilbakemeldinger. I løpet av tre dager vil du inspireres til å finne kreative tilnærminger til ditt fotografi og utvikle din stemme som fotograf.

Når man ser Massimo Leardinis bilder kan man lett tro at han er født og oppvokst i Skandinavia, men bak kamera står en fotograf som er født og oppvokst i Italia. Som så ofte var det kjærligheten som bragte ham til Norge, hvor han nå har bodd i over 20 år. 

Massimo jobber med portretter og mote, og siden han begynte sin karriere tidlig på 90-tallet har han generert  en stor mengde personlig arbeid som har resultert i publisering av en rekke bøker og utstillinger.  

Hans fotografier minner om lange, lyse skandinaviske sommernetter og hans lange kjærlighetsaffære med den skandinaviske naturen har mer til felles med den visuelle tradisjonen som kjennetegner lngmar Bergman og Sven Nyquist, enn de stiliserte og glamorøse bildene som foretrekkes av bilderedaktører rundt omkring i de internasjonale motemagasinene.

Bli med på denne unike workshopen hvor Massimos entusiasme, kreativitet og dype kunnskap vil danne grunnlaget for tre intense dager hvor vi bor, jobber og lærer sammen utendørs i Nordmarkas fantastiske natur! 

Se mer av Massimos arbeider på www.leardini.com

Kursopplegg:

Fredag:  Oppmøte og avreise fra bussholdeplassen på Hammeren i Maridalen i Oslo klokken 10.00.  Vi ankommer til ferdig lunch etter en times fottur. Presentasjon av deltagerne hvor vi blir kjent med hverandre og hverandres arbeid og ambisjoner for helgen. Massimo presenterer sitt arbeid og sammen planlegger vi neste dags fotografering med en modell. I løpet av dagen vil alle deltagerne også få en en-til-en portfolioreview,

Lørdag: Etter frokost begynner vi å fotografere. Det vil være en modell tilgjengelig hele dagen, og man har derfor mulighet til å fotografere med eller uten modell. Det blir en felles guided gjennomgang og diskusjon av dagens arbeid på ettermiddagen. Felles middag og samling rundt bålet på kvelden.

Søndag: På søndag spiser vi frokost og Massimo gir en innføring i dagens tema, hvor vi bruker formiddagen til å jobbe med landskap og detaljer. Etter lunch tar vi en gjennomgang av helgens arbeid og Massimo hjelper hver enkelt deltager med ferdigstillelse av fotografiene fra helgen. Helgen avsluttes med en felles gjennomgang av deltagernes arbeider. Workshoppen avsluttes på ettermiddagen med ankomst Hammeren rundt klokken 17.00.

Sted: Nordmarka i Oslo med avreise fra Hammeren i Maridalen 
Tid: Fredag 3 juli til søndag 5  juli klokken 17.00
Pris: 3.900 NOK
Antall: Det er maks plass til åtte deltakere

Praktisk informasjon:

 • Ta med egne bilder i printet eller digital form 
 • Alle sover ute i medbragt telt, hengekøye eller lignende. Deltagerne har selv ansvar for å ta med det de trenger for å oppholde seg ute fra fredag til søndag
 • Vi vil jobbe uansett værforhold så det er viktig at du har med det som trengs for å holde deg varm og god – dag og natt. 
 • Arrangøren står for middagen både fredag og lørdag kveld. Øvrig mat må deltagerne ta med selv.
 • Deltagerene er selv ansvarlig for å ha gyldig forsikring for reise, opphold og utstyr
 • Til Hammeren kommer man seg med buss #51, sykkel eller bil. Det finnes en stor parkeringsplass rett ved bussholdeplassen.
 • Din plass er først endelig bekreftet når kursavgiften er betalt
 • Ingen refusjon av kursavgiften etter 1. juni. Før 1. juni refunderes kursavgiften minus 1.000 kroner.

Har du praktiske spørsmål kan du sende en mail til studio@leardini.com
Påmelding må gjøres via skjemaet under.

Ja, jeg melder meg på workshop’en med Massimo Leardini 3. til 5. juli 2020:

  Navn:

  Adresse:

  Postnummer og sted:

  E-post:

  Tags from the story
  ,
  Written By
  More from Redaksjonen
  Fotografi #5 2022 ute nå
  I årets femte utgave av Fotografi har vi møtt Hans Gedda som...
  Read More
  0 replies on “Workshop med Massimo Leardini”