Årets vinnere av EISA-awards kåret

Hvert år kårer EISA, The Expert Imaging and Sound Association, årets beste lyd- og bildeprodukter innen sin klasse. EISA består av over 50 internasjonale spesialmagasiner innen hi-fi, hjemmekino, fotografi, bil- og mobilelektronikk, hvor Fotografi har vært medlem siden 1987. Her presenterer vi årets vinnere.

EISAs historie går tilbake til 1982 da fem fototidsskrifter pekte ut «Årets kamera» for første gang. De visste ikke da at ut fra dette møtet skulle EISA som organisasjon dannes noen få år senere, i 1989. Da hadde ytterligere 10 fototidsskrifter sluttet seg til gruppen. I dag består organisasjonen av tidsskrifter fra 25 land.

På EISAs årsmøte samles medlemmene for å diskutere aktuelle saker og utviklingen av organisasjonen i fremtiden. Det er også da nominasjonene diskuteres og den endelige avstemningen om prisene skjer. Nominasjonene gjøres basert på omfattende og uavhengige tester og her presenterer vi årets vinnere:

EISA CAMERA OF THE YEAR 2022-2023
Nikon Z 9

Nikon Z 9 er det mest avanserte og kapable kameraet du kan kjøpe akkurat nå. Med en 45,7 millioner piksler fullformat CMOS-sensor og rask EXPEED 7-prosessor leverer kameraet enestående bildekvalitet og høye opptakshastigheter på opptil 30 bilder per sekund i JPEG-format og 20 bilder per sekund i rå-format – i full oppløsning. Det raske autofokussystemet med Nikons avanserte 3D-sporing låser enkelt bevegelige motiver. For video tilbyr Z 9 et bredt spekter av oppløsninger og bildefrekvenser, opptil 12-bits rå 8K/60 internt. Med sitt doble grep og solide byggekvalitet er Z 9 et banebrytende og kraftig verktøy.

EISA MICRO FOUR THIRDS CAMERA 2022-2023
OM System OM-1

Micro Four Thirds-kameraene har tatt et stort sprang fremover med det nye flaggskipet fra OM Digital Solutions. Dette kraftige kameraet er bygget som en tanks, med IP53-klassifisering for støv- og vannbeskyttelse. Den har en nyutviklet BSI-CMOS-sensor på 20 millioner piksler med Quad Pixel AF, et raskt og presist AI-assistert autofokus-system som kan spore dyr og motiver i rask bevegelse med opptil 50 bilder per sekund. OM System OM-1 bruker databasert fotografering for å muliggjøre lange, håndholdte eksponeringer, og kan skryte av imponerende bildestabilisering innebygget i kamerakroppen, samtidig som det tilbyr høykvalitets 4K DCI-filmopptak.

EISA APS-C CAMERA 2022-2023
Canon EOS R7

Canon EOS R7 er et kraftig, men rimelig kamera bygget rundt en 32,5 millioner piksler APS-C CMOS-sensor, med Canons svært responsive Dual Pixel CMOS AF-autofokussystem med utmerkede gjenkjenningsmuligheter. Kameraet kan ta bilder med 15 bilder per sekund ved hjelp av den mekaniske lukkeren og opptil 30 bilder per sekund med den elektroniske lukkeren. For fotografering i lite lys gir den innebyggede 5-akses bildestabiliseringen opptil 7 stopp med stabiliserende korreksjon. Bilder og filmer tas opp på doble UHS-II SD-minnekortspor. Video er tilgjengelig i 4K-oppløsning (nedsamplet fra 7K) uten tidsbegrensning på opptak.

EISA FULL-FRAME CAMERA 2022-2023
Sony Alpha 7 IV

Dette speilløse fullformatkameraet har betydelige forbedringer i forhold til forgjengeren Alpha 7 III på nesten alle områder. Den nye 33 millioner piksler BSI CMOS Exmor R-sensoren, og den nyeste BIONZ XR-prosessoren, sørger for strålende bildekvalitet, mens den vridbare berøringsskjermen gjør det lettere å jobbe, spesielt for filmskapere og vloggere. Kontinuerlig opptaksmodus muliggjør svært lange serier med 10 bilder per sekund, mens den raske og pålitelige autofokusen med sanntidssporing automatisk følger øynene til mennesker og dyr. Når det gjelder video, kan Alpha 7 IV ta opp UHD 4K/30p fra sensorens fulle bredde, eller 4K/60p-opptak i Super 35mm-modus.

EISA BEST BUY CAMERA 2022-2023
Fujifilm X-T30 II

For fotografer som ønsker å kjøpe et kapabelt kamera til en attraktiv lav pris, er Fujifilms X-T30 II et enestående valg. Det leverer samme flotte bildekvalitet som Fujifilms dyrere modeller, med spesielt god JPEG-fargegjengivelse direkte fra kameraet. Det kompakte og lette metallhuset tilbyr et godt utvalg av eksterne manuelle kontroller. Det gir også noen velkomne oppgraderinger i forhold til den originale X-T30, inkludert en skjerm med høyere oppløsning, oppdatert autofokussystem og separate innstillinger og menyer for stillbilder og videoopptak. Det viktigste er likevel at kameraet er en fornøyelse å fotografere med og som gir utmerkede resultater.

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2022-2023
Canon EOS R3

Canon EOS R3 er et virkelig profesjonelt verktøy for både stillbilder og video, og layouten er kjent fra tidligere EOS-kameraer, både analoge og digitale. Kameraet har en 24 millioner piksler stablet CMOS fullformatsensor med Canons Dual Pixel CMOS AF autofokussystem, og kan ta serieopptak med opptil 30 bilder per sekund. Fotografen kan velge mellom tre forskjellige metoder for å bestemme hvor det skal fokuseres: ved hjelp av en joystick, en berøringsknapp eller Eye Control AF, en innovativ funksjon som sporer bevegelsene til fotografens øye. Kameraet tar også opp video i 6K/60p og 4K/120p. Kameraet er skreddersydd for profesjonell bruk, både til nyheter og sportsbegivenheter.

EISA VLOGGING CAMERA 2022-2023
Sony ZV-E10

Akkurat som ZV-1, som vant en EISA Award for to år siden, er ZV-E10 designet for innholdsskapere, med den ekstra fordelen ved å bruke utskiftbare linser. Det er et utmerket kamera for både stillbilder og video, og tilbyr både rask og nøyaktig autofokus, supplert med øye-AF i sanntid. Den vridbare LCD-skjermen er til stor hjelp i både foto- og videomodus, inkludert til selfies, og i videomodus sørger høykvalitetsmikrofonen, med den medfølgende vindbeskytteren, for krystallklar lyd. I tillegg støtter ZV-E10 den nyeste videoteknologien, fra 4K til live streaming, og en rekke funksjoner som gjør det veldig enkelt å lage og dele vlogger i alle slags situasjoner.

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2022-2023
Panasonic Lumix DC-GH6

Mens Panasonic Lumix DC-GH6 leverer imponerende stillbilder fra den nye CMOS-sensoren på 25,2 millioner piksler, ligger den virkelige gleden med dette kameraet i å lage overbevisende multimedieinnhold. Selv om kameraet er kompakt med tanke på sine funksjoner, har det også en ekstremt brukervennlig ergonomi, med separate kontroller for video- og stillbilder. De imponerende videoopptaksverktøyene inkluderer 10-bits 5,7K/60p-opptak med full sensorbredde, og 5,8K anamorfisk opptak i fullt 4:3-format. Ubegrenset opptakstid, Dual Output Gain, V-Log og intern ProRes-lagring er bare noen av funksjonene som gjør Lumix GH6 til det beste foto-/videokameraet.

EISA LENS OF THE YEAR 2022-2023 Sony FE 24-70mm F2.8 GM II

Denne raske standardzoomen for fullformatkameraer er designet både for fotografer og filmskapere. Den tilbyr svært høy bildekvalitet, sammen med fire raske og pålitelige XD-lineærmotorer for autofokus. Dette andregenerasjons G Master-objektivet imponerer med sin reduserte størrelse og vekt, samtidig som det kommer med ekstra funksjoner sammenlignet med forgjengeren. I tillegg til en blenderring som kan stilles trinnløst alt etter som den fotografiske situasjonen krever. To justerbare fokusknapper bidrar også til praktisk kontroll.

EISA WIDE ANGLE LENS 2022-2023 SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary

SIGMAs vidvinkelobjektiv for speilløse fullformatkameraer med L-mount eller Sony E-mount, tilbyr høy kvalitet til en overkommelig pris. Til tross for en stor maksimal blenderåpning på F2, er den kompakt bygget. Objektivet tilhører SIGMAs I-serie og er meget solid konstruert – det har en aluminiumskonstruksjon som er forseglet mot støv og fuktighet. Den inkluderer også en tradisjonell og praktisk blenderring som kan stilles i automatisk posisjon, mens spesielle FLD- og SLD-glasselementer og et super-antirefleksbelegg sørger for høy bildekvalitet. Effektiv korrigering av sagittal koma sikrer høy skarphet selv i kantene, noe som er ekstremt nyttig når du tar bilder av nattehimmelen.

EISA STANDARD LENS 2022-2023
Fujifilm FUJINON XF33mm F1.4 R LM WR

Med dette lyssterke normal-objektivet for APS-C X-systemet, tilbyr Fujifilm et objektiv uten noen egentlige svake punkter. Den store blenderåpningen gir superskarpe bilder og video under alle lysforhold, mens prosessering i kameraet korrigerer gjenværende aberrasjoner. En blenderåpning med ni blader bidrar til å levere perfekt bokeh, mens den raske og lydløse lineære autofokusmotoren, og fraværet av fokuspusting, gjør objektivet like egnet for video som for stillbilder. Detaljer som en låsbar manuell blenderring og omfattende værforsegling gjør FUJINON XF 33 mm F1.4 R LM WR til et perfekt standardobjektiv.

EISA TELEPHOTO LENS 2022-2023
Nikon NIKKOR Z 800mm F6.3 VR S

Ultra-teleobjektiver er vanligvis forbundet med en enorm størrelse, tung vekt og en heftig pris. Nikons nye 800mm teleobjektiv er derfor en hyggelig overraskelse, med sine kompakte mål, lave vekt og rimelige prislapp. Nikon har oppnådd dette ved å bruke et Phase Fresnel-element, som gjør at objektivets lengde kan reduseres kraftig. I tillegg har flere linseelementer blitt plassert slik at objektivets tyngdepunkt kommer nærmere kroppen, noe som gjør at håndholdt fotografering er en reell mulighet. Til tross for sin reduserte størrelse leverer objektivet fortsatt utmerket bildekvalitet, noe som sikrer at dette nye telefoto-objektivet blir en bestselger blant naturfotografer.

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO LENS 2022-2023 Nikon NIKKOR Z 400mm F2.8 TC VR S

Et 400mm F2.8 objektiv er industristandarden for sportsfotografering og brukes ofte med en telekonverter. Nikkor Z 400mm F2.8 TC VR S er det første objektivet av sin type som har en innebygd 1,4x telekonverter, som aktiveres ved hjelp av en praktisk plassert bryter. Dette gjør at fotografer raskt kan øke brennvidden opp til 560mm. Til tross for dette er objektivet 20 prosent lettere enn forgjengeren. Som man kan forvente av et objektiv bygget for profesjonell bruk, tilbyr dette allsidige teleobjektivet høy byggekvalitet, rask autofokus og utmerket optisk ytelse.

EISA ZOOM LENS 2022-2023
Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD

Tamron har utviklet et unikt og raskt allroundobjektiv for Sonys speilløse E-mount fullformatkameraer. Det tilbyr enestående optisk kvalitet og et utvidet zoomområde. Takket være den store blenderåpningen gjennom hele zoomområdet, kan den potensielt erstatte flere fast-objektiver. VXD-fokuseringsmotoren fungerer veldig raskt og med slående nøyaktighet, og fungerer fint med Sonys Eye AF. Den optiske designen og den nyeste coatingen gir en enestående skarphet og kontrast – og er et utmerket objektiv for portretter på location og dokumentarfotografi, men fungerer også perfekt som en arbeidshest i studioet. En koblingsport og TAMRON Lens Utility Software gjør det mulig for brukeren å tilpasse funksjoner og oppdatere firmware.

EISA STANDARD ZOOM LENS 2022-2023 Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2

Bildekvaliteten til Tamrons forrige 28-75mm standard-zoomobjektiv for Sony E-fatning var allerede veldig høy, og den nye 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 er enda bedre. Den optiske konstruksjonen har blitt fundamentalt revidert, inkludert et nytt antirefleksbelegg som reduserer flair og ghosting ytterligere. Sammenlignet med forgjengeren er autofokusen dobbelt så rask, takket være Tamrons VXD lineære motor, og nå er minimum fokusavstand bare 18 cm ved en brennvidde på 28 mm, noe som gir en forstørrelse på 1:2,7. I tillegg er ergonomien forbedret og linsen kan tilpasses ved hjelp av TAMRON Lens utility software.

EISA SUPERZOOM LENS 2022-2023
SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sports

Sigmas ultratelezoom for speilløse fullformatskameraer med L-Mount eller Sony E-mount, tilbyr et brennviddeområde som er ideelt for fotografering av dyreliv, sport og action. I tillegg gir minimum fokusavstand en maksimal forstørrelse på 1:2,8 for nærbilder. For utendørs bruk er linsen værforseglet og frontelementet har et vann- og oljeavvisende belegg. Det optiske systemet inneholder spesialelementer og annen coating som korrigerer kromatisk aberrasjon og flair, mens den innebygde optiske stabilisatoren gir rundt fire stopp med bevegelses-reduksjon. Den optiske kvaliteten er slående god, selv ved full blenderåpning.

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2022-2023
Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

Dette raske telezoomobjektivet er en fullstendig redesign av Sonys første FE 70-200mm F2.8 G Master-objektiv. Den nye optiske designen gir skarphet fra hjørne til hjørne i hele zoomområdet. Autofokussystemet er bygget rundt to par XD ‘Extreme Dynamic’ lineære motorer som driver to fokusgrupper, noe som gir raskere fokus og forbedret følgefokus. Video-fotografer vil sette pris på blenderringen som kan betjenes i enten klikk- eller klikkfri modus, samt redusert fokus breathing og focus shift. Til tross for alle disse forbedringene er objektivet nesten en tredjedel lettere enn originalversjonen.

EISA TRAVEL ZOOM LENS 2022-2023
Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD

Dette er et fantastisk objektiv for brukere av Fujifilm og Sony APS-C speilløse kameraer, som ønsker å reise uten en bag full av objektiver. Det omfattende zoomområdet, tilsvarende 27-450mm i fullformat, gir deg muligheten til å ta bilder og spille inn filmer i alle slags situasjoner, fra landskap til fjerne detaljer eller dyreliv. I tillegg hjelper den effektive vibrasjonskompensasjonsmekanismen å ta skarpe bilder under dårlige lysforhold. Med en minimum fokusavstand på 0,15m ved 18mm, og med en høy forstørrelsesgrad (1:2), er dette objektivet også veldig praktisk for nærbilder.

EISA PHOTO/VIDEO WIDE ANGLE ZOOM LENS 2022-2023
Sony FE PZ 16-35mm F4 G

Sonys nyeste vidvinkelzoom bruker en motordrevet zoommekanisme for ekstremt fin og nøyaktig kontroll. Dette gjør objektivet til et attraktivt alternativ for videografer som ønsker å zoome jevnt og presist under opptak. De vil også sette pris på at det ikke er noen endring i visningsvinkelen mens du fokuserer, og heller ikke noen endring i fokus ved zooming. Dette objektivet er imidlertid ikke bare laget for video. Dets kompakte, lette, værforseglede design og høykvalitetsoptikk gjør det også til et godt alternativ for landskapsfotografer som foretrekker å reise lett. Både fotografer og videografer drar også nytte av objektivets omfattende kontroller, inkludert en dedikert blenderring.

EISA PHOTO/VIDEO ZOOM LENS 2022-2023
Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm F1.7 ASPH

Denne Leica-merkede, ultraraske Panasonic-zoomen matcher ytelsen til de fleste fast-objektiver i brennviddeområdet og kan derfor erstatte flere objektiver. En normal til kort telezoom som er et perfekt dokumentar- og reiseobjektiv for stillfotografering så vel som til video. Den er sylskarp på alle brennvidder og blenderåpninger, og ekstremt godt korrigert mot optiske aberrasjoner. Den kompletterer også Leica DG Vario-Summilux 10-25 mm F1.7 ASPH vidvinkel til normal zoom. Intuitive manuelle blender- og fokuskontrollringer er også å finne på dette unike zoomobjektivet for både foto og video.

EISA MACRO LENS 2022-2023
Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S

Dette er et nesten perfekt makroobjektiv. Med en helt ny optisk design er den betydelig skarpere enn utgaven med F-fatning. Ytelsen er allerede utmerket ved maksimal blenderåpning, forvrengning er fraværende og vignettering er nesten umerkelig. Fokuseringen er rask takket være doble STM-autofokusmotorer som beveger to grupper av linser, og 4,5 trinns vibrasjonsreduksjon gjør det enkelt å fotografere håndholdt. Objektivet tilbyr en minimum fokusavstand på 0,29m og inkluderer en bryter for å redusere fokusrekkevidden til maksimalt 0,5m. Avslutningsvis er linsen værforseglet for bruk under ugunstige forhold.

EISA MANUAL LENS 2022-2023 Laowa 90mm F2.8 2x Ultra Macro APO

Dette helmanuelle makroobjektivet for speilløse fullformatskameraer utfyller et sortiment som allerede inkluderer åtte spesialiserte makroobjektiver. Det skiller seg fra konkurrentene med sitt reproduksjonsforhold på 2:1 som lar deg fange ørsmå detaljer med svært god kvalitet. Brukerne vil sette pris på den store blenderåpningen på F2.8, den utmerkede konstruksjonen i metall og den jevne, brukervennlige manuelle fokuseringsringen. Skarpheten er god, og den apokromatiske optiske konstruksjonen begrenser kromatiske aberrasjoner. Med sitt kompakte design og lette vekt er dette objektivet en god følgesvenn å ta med seg ut for å utforske de minste detaljene i naturen.

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2022-2023 Sony Xperia 1 IV
(Combined Award with Mobile Expert Group)

Sonys multi-talentfulle smarttelefon imponerer fra første stund takket være den moderne, slanke designen og den robuste glassfinishen på baksiden. Men det er hva brukerne får på innsiden som er enda mer attraktivt. Xperia 1 IV har det første kamerasystemet med kontinuerlig optisk zoom noensinne på en smarttelefon, med 85-125 mm på telefotokameraet og avanserte 120 fps-sensorer på alle objektivene. Kombinert med 24mm vidobjektiv, 16 mm ultravidt objektiv og 3D iTOF, setter Sony en ny standard for profesjonelle opptak, enten for fotografering eller med 4K HDR 120fps videoopptak. En kraftig Qualcomm Snapdragon-prosessor og et 5000mAh batteri avrunder spesifikasjonene til det som virkelig er multimediekongen blant smarttelefoner.

Øvrige EISA-priser 2022-2023:

Hi-Fi Expert Group

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS Paradigm Founder 120H
EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 
KEF LS60 Wireless
EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 
System Audio legend 7.2 silverback
EISA ALL-IN-ONE LOUDSPEAKER 
Sonus faber Omnia
EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 
MOON Voice 22 & ACE
EISA BEST VALUE WIRELESS LOUDSPEAKERS 
SVS Prime Wireless Pro Powered Speakers
EISA HEADPHONE SYSTEM 
EarMen CH-Amp, Tradutto & Staccato
EISA STREAMING AMPLIFIER 
Roksan Attessa Streaming Amplifier
EISA SMART AMPLIFIER 
Marantz Model 40n
EISA BEST VALUE STEREO SYSTEM 
Denon PMA-900HNE & DCD-900NE
EISA STEREO SYSTEM 
Rotel RA-6000 & DT-6000
EISA VINYL SYSTEM 
Pro-Ject X2 B & Phono Box S3 B
EISA TURNTABLE 
Thorens TD 1500
EISA BEST VALUE TURNTABLE  
Argon Audio TT-4
EISA DAC 
Musical Fidelity M6x DAC
EISA STREAMER 
Primare NP5 Prisma MK2
EISA HEADPHONE AMPLIFIER 
Ferrum Audio OOR
EISA HIGH-END HEADPHONES 
Meze Audio Elite

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

EISA POWER AMPLIFIER 
Primare A35.8

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA MOBILE DAC 
iFi Audio xDSD Gryphon

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

EISA LOUDSPEAKER SERIES 
Perlisten S Series

Home Theatre Audio Expert Group

EISA COMPACT SOUNDBAR 
Polk Audio MagniFi Mini AX
EISA HIGH-END SOUNDBAR 
Devialet Dione
EISA BEST BUY SOUNDBAR 
TCL C935U
EISA HOME THEATRE SOLUTION 
Loewe klang system
EISA INTEGRATED SOUNDBAR 
Philips Fidelio FB1
EISA HOME THEATRE SOUNDBAR 
Hisense U5120GW
EISA HOME THEATRE PROCESSOR 
Anthem AVM 90
EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 
Trinnov Amplitude16
EISA HOME THEATRE AV RECEIVER 
Denon AVR-X1700H
EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 
Perlisten D215s

Combined Award with Hi-Fi Expert Group

EISA POWER AMPLIFIER 
Primare A35.8
EISA LOUDSPEAKER SERIES 
Perlisten S Series

Combined Award with Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA MEDIA PLAYER 
Zidoo NEO S 

Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA PREMIUM MINI LED TV 
TCL 65C835
EISA HOME THEATRE TV 
Philips 65OLED+937
EISA BEST BUY OLED TV  
Philips 55OLED807
EISA BEST BUY LCD TV 
TCL 55C735
EISA FAMILY TV 
Philips 55PUS8807
EISA PREMIUM LCD TV 
Hisense 65U8HQ
EISA PREMIUM OLED TV 
Sony XR-65A95K
EISA GAMING TV 
LG OLED42C2
EISA GAMING PROJECTOR 
BenQ X3000i
EISA UST PROJECTOR 
XGIMI AURA
EISA HOME THEATRE PROJECTOR 
Epson EH-LS12000B
EISA MEDIA PLAYER 
Zidoo NEO S

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA MOBILE PROJECTOR  
Philips GoPix 1

Mobile Devices Expert Group

EISA ADVANCED SMARTPHONE 
OPPO Find X5 Pro
EISA BEST BUY SMARTPHONE
Honor 70 
EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 
Sony Xperia 1 IV
EISA SMARTWATCH 
Huawei Watch GT 3 Pro
EISA WIRELESS HEADPHONES 
Sony WH-1000XM5
EISA MOBILE SPEAKER 
JBL Flip 6
EISA IN-EAR HEADPHONES 
OPPO Enco X2
EISA TABLET INNOVATION 
TCL NXTPAPER 10s

Combined Award with Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA MOBILE PROJECTOR 
Philips GoPix 1

Combined Award with Hi-Fi Expert Group

EISA MOBILE DAC 
iFi Audio xDSD Gryphon
EISA WIRELESS HEADPHONES 
Sony WH-1000XM5
EISA MOBILE SPEAKER 
JBL Flip 6

In-Car Electronics Expert Group

EISA IN-CAR AMPLIFIER 
HELIX P SIX DSP ULTIMATE
EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 
ESX QL812SP
EISA IN-CAR PREMIUM UPGRADE 
Audison AF M12.14 bit
EISA IN-CAR DSP SOFTWARE  
DSP PC-Tool 5 by Audiotec Fischer
EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 
Ground Zero GZ ULTRA T-30 + GZ ULTRA K-165
EISA IN-CAR SUBWOOFER 
Hertz MPS 250 S2/S4
EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 
Ground Zero GZ ULTRA A-2
EISA IN-CAR DASHCAM 
Nextbase 622GW
EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 
Maserati Grecale with Sonus faber High Premium Audio System
EISA IN-CAR CAMPER VAN COMPONENT 
Eton UG FIAT SUB 6A

Full oversikt over prisene finnes også på EISAs hjemmeside, www.eisa.eu
Presentasjon av EISA finner du her: www.fotografi.no/dette-er-eisa

Tags from the story
Written By
More from Redaksjonen
Fotografi #5 2022 ute nå
I årets femte utgave av Fotografi har vi møtt Hans Gedda som...
Read More
0 replies on “Årets vinnere av EISA-awards kåret”