Send inn til Fotografis Portfoliopris

Fra serien "Oblivion" © Emil Kjærnli

Fotografis Portfoliopris 2020 er nå åpen for innsendelse. Har kan du lese litt info om regler og frister.

I år arrangeres Fotografis Portfoliopris i samarbeid med vår hovedsponsor foto.no, og med fotofestivalen Nordic Light der årets vinner vil få produsert en utstilling med vinnerbidragene som vises på festivalen 2021. Vinneren får dekket produksjon av utstillingen, samt festivalpass og to netter på hotell.

En ekstern jury vil plukke ut årets beste portfolioer som vil bli presentert i en spesialutgave av Fotografi. Spesialutgaven kommer ut i november 2020 med de beste bidragene fra konkurransen.

Årets jury består av:
• Ellen Lande Gossner, fotograf og universitetslektor ved Oslo Met
• Rasmus Vasli, fotograf og innehaver av fotogalleriet VasliSouza
• Massimo Leardini, fotograf og bilderedaktør i tidsskriftet Fotografi
• Emil Kjærnli, student ved Kunsthøyskolen i Oslo og vinner av Fotografis Portfoliopris 2019

Alle må levere inn portfolioer bestående av 8-15 bilder, samt en prosjektbeskrivelse på ca. 3.000 tegn til Fotografis Portfoliopris. Konkurransen er åpen for alle og vi oppfordrer spesielt studenter og nyutdannede fotografer til å søke!

Regler for Fotografis Portfoliopris
En portfolio skal bestå av 8 til 15 bilder. Sammen med bildene skal det leveres en prosjektbeskrivelse på ca. 3000 tegn samt en kort bio. Hver deltager kan levere opp til 3 ulike portfolioer. Det forutsettes at fotografen eller bidragene har en tilknytning til de nordiske landene.
Konkurransen vil bli juryert én gang i året.

Frist for innlevering: 20. september 2020
Sendes: portfolio@fotografi.no
Spesifikasjoner: Lagre bildene som jpg-filer i beste kvalitet med 300 dpi oppløsning og 30-40cm langs den lengste siden. Bildene som leveres må ha høy nok kvalitet til å kunne brukes til trykk. Filene kan enten legges direkte i mailen eller sendes via Dropbox, Filetransfer eller lignende.

Hovedsponsor for Fotografis Portfoliopris er foto.no. Fotografis Portfoliopris blir til i samarbeid med Nordic Light Festival of Photography. 

Written By
More from Pål Otnes
Ny Leica mini M på trappene?
Nå har ikke Leica rykte på seg for å lage rimelige produkter,...
Read More
0 replies on “Send inn til Fotografis Portfoliopris”