Helgens tips: Raymond Mosken på Bomuldsfabrikken

© Raymond Mosken

Bomuldsfabrikken i Arendal feirer i år 20-årsjubileum, og fotograf Raymond Mosken åpner i den anledning en en omfattende utstilling i galleriet lørdag 8. februar.

Raymond Mosken (f.1956) var en del av jubileumsutstillingen “Arendal 275 år” som ble vist på Bomuldsfabrikken i 1998. Den gangen viste han 3D flyfotografier tatt over Arendal. Nå fyller han hele galleriet alene med utstillingen “Den illustrerte mann”. Galleriet fylles opp av ca. 80 fotografier fra tre forskjellige prosjekter: Flyfotografier, bilder fra Rockabillymiljøet og fotografier av tatoverte mennesker.

Mosken har arbeidet med flyfotografier/luftperspektivet som tema siden 1989 og fram til i dag, og har parallelt med dette jobbet med temaet rockabilly og bilkultur. Dette resulterte i boken “Duck Tails & Car Culture” i 2012, og boken “Rocking Tattoos” i 2013, begge på Kontur forlag.

Flyfotografiene er i forholdsvis store formater, alle i sorthvitt, og er produsert analogt ved Picto lab i Paris. Bildene fra de to rockrelaterte prosjektene er produsert ved Studio Technika i Oslo.

Utstillingen åpner lørdag 8. februar klokken 13.00 og står til og med 16. mars.

www.bomuldsfabriken.no

Written By
More from Redaksjonen
Utstilling: Sea Change på Litteraturhuset
I kveld åpner utstillingen Sea Change på Litteraturhuset i Oslo. Det hele...
Read More
0 replies on “Helgens tips: Raymond Mosken på Bomuldsfabrikken”