Gullsnitt 2012 presenterer årets jury

Foto: Mads Huseby

Fotografene Morten Qvale, Bård Eek og agent Cathrine Sigurdsen fra Tinagent er blant de som skal vurdere norsk reklamefotografi anno 2012. Gullsnitt er etablert som Norges viktigste konkurranse i kommersielt fotografi.Og er du ikke “kommersiell fotograf” har du din sjanse i Åpen klasse. Her kan hvem som helstr sende inn bidrag.

Juryen vil også bestå av fotograf Espen Nersveen, fotograf og designer Tine Poppe, AD Simon Oldani fra Barracuda og AD André van Ingelem fra Leonberg.

Innsending til årets Gullsnitt starter 1. desember 2012 og varer til 31. januar 2013. Det er 25 prosent rabatt på innsendelser før nyttår!

Konkurransen er åpen for alle fotografer og byråer til å sende inn sine beste reklamekampanjer og kommersielle arbeider med fokus på fotografiet. Både profesjonelle fotografer, byråer, lærlinger og studenter kan delta i konkurransen.

Kategoriene det juryeres i er byråprisen, reklame, mote, portrett, musikk, produkt, mat/drikke, interiør/arkitektur, næringsliv/profil, egenpromotering på nett, årets nykommer og eget arbeid.

Vinnerne og deres bilder presenteres i egen bok og vinner av kategorien eget arbeid vinner separatutstilling på Fotografiens Hus. Konkurransen arrangeres av Norske Reklamefotografer.

Gullsnitt er Norges viktigste konkurranse i reklamefotografi, og er en enestående mulighet for fotografer til å profilere seg.

Nettside: www.gullsnitt.com
Facebook: www.facebook.com/gullsnitt
Twitter: www.twitter.com/gullsnitt

 

Foto: Mads Huseby
More from Morten M. Løberg
Nytt flaggskip fra Canon
Canon lanserer EOS-1D X som sitt nye toppkamera med imponerende spesifikasjoner, myntet...
Read More
0 replies on “Gullsnitt 2012 presenterer årets jury”